Jazz och visafton på slottet – UTSÅLT

Upplev en Coronaanpassad helafton med middag och underhållning tillsammans med Canilla Enskär och Kristina Gissler i underbar slottsmiljö strax utanför Sigtuna. Konserten äger rum i Disasalen på Wenngarns slott. Här kan du läsa mer om slottet och drottning Disa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Venngarns_slott

Canilla Enskär är skådespelerska och jazzsångerska och aktuell med albumet “A blue bird day” där hon med perfekt träffsäkerhet tolkar pärlor av bl.a Ella Fitzgerald och Billie Holiday.

Kristina Gissler är en magisk sångerska och artist som bl.a jobbat på Fredriksdalsteatern och medverkat i musikalen Guys and dolls med Tommy Körberg.

Kristina och Canilla är bosatta i Knivsta och för sina insatser har de båda belönats med utmärkelsen “Årets Knivstabo” 2018 resp 2020.

Pris 495 sek (Early bird erbjudande bokas senast 5/9 ) inklusive konsert  och middag bestående av lågtempererad kalvfilé med potatispuré, rostade grönsaker och kantarellsås.

Vegetariskt alternativ : Bakad blomkål med rostade rotfrukter

Ett glas vin, öl eller alkoholfritt och kaffe ingår i båda alternativ

Önskar du kalvfilé väljer du biljettfliken “Middag och konsert – Kalvfilé” , önskar du det vegetariska alternativet väljer du “Middag och konsert – Vegetarisk”

Biljetter https://www.nortic.se/dagny/event/28286 

(Evenemanget är utsålt och det är inte längre möjligt att boka biljetter. För möjlighet att sätta sig på väntelista, vänligen maila info@sigtunateater.se)

Max antal :50 personer.

Arrangör: https://www.sigtunateater.se

I samarbete med: https://www.wenngarn.org/https://www.restaurangstugan.com/ och https://www.scenkonstnarerna.se/

Varmt välkomna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum

12 september 2020
Expired!

Tid

18:00 - 22:00

Kostnad

495sek bokas senast 5/9

Platser

Wenngarns slott
Kategori
Sigtuna scen och teater

Arrangör

Sigtuna scen och teater

Sigtuna Scen & Teater

Logo Sigtuna scen och teater