Beatles 60 år, ett år senare. BeatUs plays the Beatles

Den 17 augusti 1960 ägde en spelning rum på Indra Club i Hamburg. Fyra unga grabbar från Liverpool hade kommit dit. De hade visserligen spelat en del tidigare under namn som bland annat The Quarrymen men det här var den allra första spelningen under namnet Beatles.
60 år senare planerades en jättefestival i Hamburg för att fira detta tillfälle som innebar tillkomsten av det som kom att bli världens mest framgångsrika rockband.

Vi ville givetvis också fira detta unika jubileum Beatles 60 år, på vårt  lilla sätt. Föreläsningar, utställning och konsert planerades och bokades in till den 10 oktober 2020. Sedan kom som bekant ett “litet virus” och satte stopp för alltihop. Det blev vare sig någon festival i Hamburg eller ett jubileum på det nybyggda CIK (Centrum för idrott och kultur) i Knivsta ,där vårt evenemang skulle ägt rum.

Men skam den som ger sig. Världens största band är lite för bra för att inte fira även om det nu blir Beatles 61 år istället och i ett mindre format än det tidigare var tänkt.
Den 2 oktober 2021 gör vi ett nytt försök och eftersom originalet av förklarliga skäl inte kan närvara bjuder vi på det näst bästa som finns när det gäller Beatles musik.

BeatUs är bandet som består av Robert Wells musiker och när de inte är ute på vägarna med  Rhapsody in rock ägnar de sig åt att vara Sveriges bästa tolkare av Beatles musik.
Konserten med BeatUs kommer att gå av stapeln på CIK i Knivsta den 2 oktober 2021.

För att Beatles fantastiska musik ska kunna föras över till och nå även kommande generationer har vi kring det här evenemanget även skapat ett samarbete med Knivsta Kulturskola. Mer om detta samarbete kommer att presenteras under augusti.

Biljetter 325 sek (inklusive serviceavgifter) på  https://www.nortic.se/dagny/event/32045

 

Datum

02 oktober 2021

Tid

18:00 - 22:00

Platser

CIK (Centrum för idrott och kultur) Knivsta
Parkvägen 31A, 741 75 Knivsta
Kategori
Sigtuna scen och teater

Arrangör

Sigtuna scen och teater

Sigtuna Scen & Teater

Logo Sigtuna scen och teater